VIDEO: Zagrebački bend Mixed up Mary predstavlja novi singl “Zauvijek”

0

Nakon svog prvog EP-a “Rano je za sutra” zagrebački bend Mixed up Mary predstavlja novi singl “Zauvijek”. Basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški (profesor klavira u školi Pavao Markovac) te gitarist Erol Zejnilović ujedno su članovi etablirane grupe Elemental, dok bubnjar Daniel Kadijević svira s perspektivnom mladom interpretatoricom Luce.

mixed up mary - zauvijek cover

Pjevačica Ana Lovrenčić članica je jazz dua “Jazz natašte” te dua “Small change” s legendarnim Jimmyjem Matešićem, članom grupe Plava Trava Zaborava. Ana ujedno vodi veoma posjećeni autorski program glazbene igraonice pri Hrvatskoj glazbenoj uniji, kojim djecu priprema za glazbenu školu, piše i objavljuje poeziju, i zato veliku pažnju poklanja stihovima u pjesmama benda. S Anom smo i popričali danas u našem programu:

“Zauvijek” je ljubavna balada koja od ljubavi ne bježi ni kad je ljubav otišla od nje. Singl prati i intrigantni videospot, koji je i ovaj put režirala Ana, a koji ruši neke tabue i poziva slušatelja/gledatelja da preispita svoju svijest. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma. Kao i na prethodnom EP-u, bend i dalje veliku pozornost posvećuje lirici, koja je duboka, čak i neuobičajena za domaći pop/mainstream. Mixed up Mary je bend koji ima nešto za reći, a tekstovi zahtijevaju pozorne slušače.

Photo: Biljana Simic

Komentirajte