REGIUS: Uoči drugog dana, Čudnoređe poručuje: Budite dio povijesti!

0

Drugog ujedno i zadnjeg dana Regius festivala u Šibeniku očekuje se niz iznimno atraktivnih imena iz cijele regije.
Regius festival u svojoj sedmoj godini održavanja upisat će se na popis festivala na kojima je glasoviti splitski bend TBF nastupio u godini kada obilježava 20 godina od izlaska kultnog albuma ‘Ping – pong (umjetnost zdravog đira)’!

Vrata festivala otvaraju se u 21 sat uz glazbu po izboru Škalje & Sokola, a nastavlja se ovim redosljedom:

Subota, 15. srpnja: Čudnoređe // Stereo banana // TBF // Songkillers // Kontradikshn // Nicehell & Santiago Batacosta

-Već smo rekli da će sedmi Regius biti najbolji dosad i mislim da će se to potvrditi i na završnoj večeri, tj. večeras. Subota u Šibeniku bit će u znaku festivala koji se održava na TEF-u, a nama je iznimno drago što večeras dočekujemo slavljenički raspoložene TBF-ovce, uvijek dobro raspoložene Songkillerse, ali i za neke nešto novija imena iz regije Čudnoređe, Kontradikshn i Stereo Banana, duo koji je razvalio na ovogodišnjem Exitu. Produkcija, zvuk, vizualni izgled lokacije sve je otišlo korak naprijed u odnosu na prethodna izdanja Regius festivala i publika je to ove godine prepoznala – kazao je Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K. koja stoji iza organizacije Regius festivala.

regius fest #7 satnica_mala

-Moram samo naglasiti da festival počinje u 21 sat. Znači ne u 23 sata ili u ponoć, nego u 21 kada se na pozornicu penje prvi bend i molim publiku da bude podrška svim našim bendovima koji možda nisu jednako dugo na sceni, ali njihov rad, trud, kvaliteta zaslužuju da ih zaista podrži. Regius je festival, nije to koncert jednog benda – apelirao je organizator festivala.

-Uđite u povijest: budite prvi posjetitelji drugog dana Regius festivala! Čekamo vas na bini, a 45 min nakon toga ćemo skupa dizati prašinu na podiju – poručili su dečki iz zagrebačkog Čudnoređa!
Ulaznica za drugu večer Regius festivala ima i one se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 90,00 kuna.

Komentirajte