AUDIO: Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi “Oluje”

0

Nezavisna lista Marka Jelića koja je prije mjesec dana stupila na čelo grada Knina, na Facebooku je prozvala svoje prethodnike. Oni tvrde da je HDZ-ova vlast neumjesno trošila na večere od 35.000 kuna i kupnju glasova, dok građanima Knina nisu osigurana osnovna sredstva za život poput vode.

Mnogi naši sugrađani imaju problem rasvjete i asfalta, sredstva koja su osigurana na razini godine za te potrebe, gotovo su u cjelosti potrošena do polovine godine. Najveći dio potrošen je u službi političke kampanje naših prethodnika koji su stihijski odrađivali stvari i ne postavljajući prioritete na taj način kupovali glasove. Ima tu mnogih stvari koje nisu odrađene kako treba, al na žalost, dok su neki plaćali večere od cca 35.000,00 kn, naši sugrađani su ostajali bez puno važnijih i prioritetnijih stvari’, napisali su na društvenoj mreži
Imamo komentar gradonačelnika Knina Marka Jelića:

U razgovoru sa Danijelom Slavica, gradonačelnik Grada Knina, potvrdio je i kako Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi Oluje. U Kninu će nastupiti Prljavo kazalište:

Jelić smatra kako ova vijest nema političku pozadinu, kako bi neki protumačili, budući da Thompson ne nastupa u Kninu jer Kninom više ne vlada HDZ:

Marko Perković Thompson, za praznik Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, nastupit će u Slunju gdje će se slaviti Dan grada Slunja.

Komentirajte