Winamp       Media Player Flash player

Poštovani slušatelji,

Mi, radnici Radio Šibenika od danas smo u štrajku nakon puna tri mjeseca, koliko radimo bez plaće. Prije svega želimo se ispričati vama koji ćete ostati zakinuti za dio našeg programa koji u štrajku nećemo odrađivati i upravo zbog toga nam je bilo najteže donjeti odluku o pokretanju štrajka. Žao nam je što moramo prekinuti rad i na taj način upozoriti na neodrživo stanje u kojem je postalo nemoguće normalno raditi i živjeti, ali vjerujemo kako razumijete da se moramo i na ovaj način pokušati izboriti za svoju egzistenciju i pravo na plaću za obavljeni posao.

Ovim štrajkom želimo upozoriti i javnost da je Radio Šibenik u svojih 45 godina neprekinutog rada doveden u situaciju u kojoj postaje upitna njegova budućnost i opstanak. Naša je želja da Radio Šibenik opstane i ostane relevantan lokalni medij okrenut prije svega potrebama građana Šibenika i Šibensko-kninske županije.

S tom zadaćom niti u štrajku nećemo prekinuti objavljivanje obavijesti i informacija važnih za svakodnevni život naših slušatelja, niti ćemo prekidati emitiranje na našim frekvencijama. Nećemo ugroziti niti sve naše oglašivače, koji, i tijekom štrajka, mogu očekivati ispunjavanje svih ugovorima preuzetih obveza emitiranja reklamnih poruka i nesmetano ugovaranje novih poslova.

Vjerujući kako razumijete našu potrebu da, nako svih dosadašnjih izvještavanja o drugima koji su bili u situaciji sličnoj našoj, konačno javno progovorimo i o sebi samima, iskreno se nadamo da ćete uvažiti našu ispriku i ostati s nama na frekvencijama vašeg Radio Šibenika.

Radnici Radio Šibenika u štrajku


fbDragi naši,

vrijeme je da nam svoju podršku iskažete i na djelu.
Pomoći nam možete svojim riječima podrške, koje ćemo snimiti i emitirati u programu Radio Šibenika. Svaki glas je bitan i vrijeme je da se u eteru čuju glasovi slušatelja, kako javnih osoba tako i običnih ljudi, kojima je stalo da se Radio Šibenik ne ugasi.

Očekujemo Vas svaki dan od 07:00 do 17:00, vjerujemo da znate i gdje...na šibenskoj rivi između Katedrale i Peškarije.

Ako je Vaše računalo opremljenom mikrofonom poruku možete snimiti direktno preko ovih stranica.